Inspiratie - film / docu / tv


Hier geen uitgebreide informatie over de maker van de film of documentaire. Ook geen weloverwogen recensie van mij, daar zijn anderen veel beter in. Ik ga niet veel naar de bioscoop. Voor films kijken op tv heb ik vaak geen geduld. Ik verveel me vaak al in een ligbad. Ik kijk wel heel erg veel tv. Series, praatprogramma's, docu's, spelletjes, en ronduit foute tv.

Ik ga hier uiteraard niet alles noemen wat ik gezien heb, of de dingen die ik gewoon leuk vind. Ze moeten iets extra's hebben om hier te mogen staan. Iets waardoor ze me zijn bijgebleven en waardoor ik geïnspireerd raak. Ik zal een korte beschrijving geven van de inhoud, wat plaatjes erbij, mogelijk een trailer en soms een poging dat extra's te beschrijven. 

Oliver Sacks - His own life

Een paar weken na het afronden van zijn memoires ontdekt neurowetenschapper Oliver Sacks dat een zeldzame vorm van kanker bij hem is teruggekeerd. Hij heeft nog maar een paar maanden te leven. Een maand later laat hij zich interviewen over zijn leven en werk, wat resulteert in deze documentaire.

Lees meer »

Valse Wals

Er is geen online video op YouTube te vinden. Wel kun je een fragment bekijken op Bol.com. Klik daar op de tweede afbeelding. 

Lees meer »